Et strejf af Indien! – Lækker indisk mad på Frederiksberg

Kashmir er en indisk restaurant grundlagt i 1982. I mere end 35 år har vi været bannerførere i udbredelsen indisk madkultur i Danmark, og som gæst hos os er du altid garanteret en lækker og autentisk kulinarisk oplevelse.

Vores restaurant på Frederiksberg, Kashmir To-Go, er en ”tre-i-ener”, da vi både tilbyder takeaway, catering og er en restaurant med i alt 12 siddepladser. Vælger du at spise på restauranten, vil du og familien kunne nyde vores smukke anretninger i flotte og moderne omgivelser.

Når vi bryster os af at lave lækker indisk mad med et autentisk strejf af Indien, er det ikke bare noget, vi selv siger. Det er også noget, Politikens 4 kokkehuer er med til at understrege i deres anmeldelse, hvor de bl.a. skriver: ”Gode, gamle Kashmir holder på 30. år høj standard.”

Autentisk indisk køkken på Frederiksberg

Alle vores kokke har stor passion for orientalsk og ægte indisk mad, og på vores indiske restaurant på Frederiksberg får du samme gode mad og betjening som på vores andre restauranter.

Det betyder lækker indisk mad fra det traditionelle indiske køkken – dog inspireret med et strejf af det skandinaviske køkken. Det gode håndværk og de friske krydderier, der får dig til at drømme dig østpå, er altid i fokus.

Så vil du have et afslappende afbræk i din travle hverdag i form af en lækker og autentisk indisk madoplevelse, er Kashmir det helt rigtige sted.

Korn Krydderi Naanrød
Indiske retter
Team

Indisk takeaway og catering på Frederiksberg

Kashmir To Go på Frederiksberg tilbyder indisk takeaway og catering i København samt Frederiksberg og omegn til dit firma eller private arrangement. En ting er sikkert: Vælger du Kashmir To Go som din indiske mad-pusher, vil du eller dit firma altid få udsøgte retter serveret i delikate anretninger, hvad end det er til den lille firmafest eller det store bryllupsmåltid.

Hos os er du i trygge hænder, for vi hjælper dig gerne, når du skal sammensætte det helt rigtige menukort til dit arrangement. Vil du gerne vide mere om indisk takeaway og catering i København eller på Frederiksberg, så kontakt os her for nærmere oplysninger.

Hos Kashmir kan du vælge mellem mange lækre retter, når du skal have lækker indisk take away eller catering fra vores restaurant på Frederiksberg, Østerbro eller Køge. Vores retter er alle forskellige, men én ting er fælles for dem: De er alle sammensat af friske og sunde råvarer og selvfølgelig tilsat lækre krydderier.

Indisk take away leveret til din hoveddør

Når du bestiller indisk take away fra Kashmir To Go på Frederiksberg, kan du enten selv tage den lækre indiske mad med hjem eller få den leveret til døren.

Bestil online eller ring til
Frederiksberg: 35 13 13 38


Bestil afhentning

Bestil udbringning (Wolt)

Bestil udbringning (Just Eat)


Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express