En tand(oori) bedre! – Indisk mad i Køge

Grundlagt i 1982 er Kashmir blandt pionererne inden for indisk madkultur i Danmark. Kashmir har i over 30 år budt på autentisk indisk mad i Danmark og nu har vi åbnet vores første rigtige takeaway og catering-sted i Køge, som byder på den samme gode smag og betjening.

Børsen Gazelle 2021

Kashmir Køge er kåret som Børsen Gazelle 2021

Indisk mad med gode råvarer

Hvis du har besøgt en af vores restauranter, så har du set og smagt, hvad der får vores kunder til at elske vores indiske mad.

Vi lægger vægt på traditionelt håndværk og gode krydderier, og det kan smages i vores lækre retter. Vores mål er at skabe en uforglemmelig madoplevelse, der altid er en tand(oori) bedre.

Kig forbi Kashmir To Go i Køge!

Korn Krydderi Naanrød
Indiske retter
Team

Indisk takeaway og catering i Køge

Kashmir tilbyder indisk catering i Storkøbenhavn samt Køge og omegn til dit firma eller private arrangement. Vi leverer udsøgte retter til alt fra den lille fødselsdag til det store bryllupsmåltid.

Vi hjælper dig med at sammensætte det perfekte menuforslag til dit næste arrangement – og vi garanterer, at det bliver fristende! Kontakt os for nærmere oplysninger, hvis du vil høre mere om indisk catering i i Storkøbenhavn eller Køge.

Vi garanterer en ægte indisk madoplevelse med vores mange retter, som du kan få som take away eller catering fra vores restaurant på Østerbro, Frederiksberg eller Køge, der alle er sammensat af friske og gode råvarer - samt selvfølgelig friske krydderier. Vores traditionelle indiske take away mad er inspireret med et strejf af det skandinaviske køkken fra vores kokke, der alle har stor passion for orientalsk og ægte indisk mad.

Indisk take away lige til døren

Tag vores dejlige indiske mad med hjem eller få det leveret lige til døren, når du bestiller indisk take away i Køge.

Vi bringer frisklavet indisk mad ud ud som take away til hele Køge, Havdrup, Lille Skensved, Bjæverskov, Hårlev, Strøby, Herfølge, Tureby og Solrød Strand.

Bestil online eller ring til
Køge: 35 37 54 71


Se menu og bestil


Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express