Willemoesgade 75, 2100 København Ø | Book bord på restauranten →

En bid af Indien! – Lækker indisk mad på Østerbro

Grundlagt i 1982 er Kashmir blandt pionererne inden for indisk madkultur i Danmark. Kashmir har i over 30 år budt på autentisk indisk mad i Danmark. Skal man have en ægte indisk madoplevelse udover det sædvanlige, kan man med Kashmirs indiske takeaway på Østerbro, bestille og vælge imellem et bredt udvalg af indiske takeaway retter.

Politiken har givet os 4 kokkehuer og skriver blandt andet: "Maden er langt over gennemsnittet af, hvad man kan få af indisk i Danmark."

Indisk mad med gode råvarer

Hos Kahsmir på Østerbro kan man forvente autentiske indiske retter fra vores kokke med stor passion omkring gode og friske råvarer og krydderier.

Vores indiske takeaway-retter på Østerbro er inspireret af det klassiske indiske køkken med et strejf af det skandinaviske køkken. De traditionelle indiske take away retter dækker over lam i karry, tandoori-retter, indiske vegetarretter og meget mere.

Kig forbi Kashmir på Østerbro!

Korn Krydderi Naanrød
Indiske retter
Team

Indisk takeaway og catering i København

Kashmir tilbyder indisk catering og frokostordninger i København til dit firma eller private arrangement. Vi sørger for at levere udsøgte retter som indisk catering i Storkøbenhavn til alt fra den lille fødselsdag til det store bryllupsmåltid.

Vi hjælper dig med at sammensætte det perfekte menuforslag til dit næste arrangement – og vi garanterer, at det bliver fristende! Kontakt os for nærmere oplysninger, hvis du vil høre mere om indisk catering i Storkøbenhavn.

Vi garanterer en ægte indisk madoplevelse med vores mange retter, som du kan få som take away eller catering fra vores restaurant på Østerbro, Frederiksberg eller Køge, der alle er sammensat af friske og gode råvarer - samt selvfølgelig friske krydderier. Vores traditionelle indiske take away mad er inspireret med et strejf af det skandinaviske køkken fra vores kokke, der alle har stor passion for orientalsk og ægte indisk mad.

Indisk mad i aften?

Tag vores dejlige indiske mad med hjem, når du bestiller indisk takeaway på Østerbro.

Bestil online eller ring til
Østerbro: 35 43 43 73


Bestil afhenting

Bestil udbringning (Wolt)

Bestil udbringning (Just Eat)
Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express

Elite-smiley